jueves, 8 de noviembre de 2012

My sewing bag

Mi bolso de costura


When I first started sewing back in January, I immediately realized that I needed a sewing bag to carry all my supplies back and forth from home to classes. I bought a fat quarter bundle of Quilting Bee by Debbie Taylor, a fabric collection by Henry Glass that focuses on sewing notions and stitching. I used a pattern from the Anni Downs' book "Some kind of Wonderful" and I really love how it turned out. With a long zip opening, it opens to a large interior with three additional pockets. The long zip opens the bag extra wide, making it easy to get things in and out. The pattern included the cutest stitcheries that I hand-stitched using a simple backstitch. I hope you like my sewing bag!

P.S. As you can see in the photo, I made a small sewing kit to match my bag. For the sewing kit I used a pattern from the Tone Finnanger's book "Tilda's Spring Ideas" and I added a wooden button designed by Lynette Anderson.


Cuando empecé a coser el pasado mes de enero, en seguida me di cuenta de que necesitaba un bolso grande para poder llevar mis bártulos de costura a las clases de patchwork. Compré una colección de siete "fat quarters" de la colección Quilting Bee, diseñada por Debbie Taylor para Henry Glass. Se trata de una colección temática que lleva impresos motivos de costura. Utilicé un patrón de la diseñadora australiana Anni Downs que encontré en su libro "Some kind of Wonderful" y estoy muy contenta con el resultado. Es un bolso muy práctico ya que lleva una larga cremallera que permite abrirlo por completo y permite poner o sacar las cosas muy facilmente. El patrón incluía unos bordados muy monos que bordé con puntada de punto atrás. ¡Espero que os guste mi bolso de costura!

P.D. Como podéis ver en la foto, también hice un pequeño costurero que combina con el bolso. Para el costurero, utilicé un patrón del libro "Tilda's Spring Ideas" de Tone Finnanger" y le añadí un botón de madera diseñado por Lynette Anderson. 

xo Irene

5 comentarios:

  1. Hola Irene, et torno la visita i per veure els teus treballs que son molt macos, fas unes tildas maquísimes. No trobo el gatget de "seguidors" i poder fer-me seguidora, es mes probable que et visiti la gent si et segueix sino es imposible, si el posas avisa'm i et segueixo. Moltes gràcies per participar al meu sorteig. Petons.

    ResponderEliminar
  2. M'he oblidat de dir-te que la teva foto surt al mail que m'has enviat però no tens l'imatge quan et fas seguidora. No m'enrecordo com es fa però tens que activar la foto o sino surts com una ombre sense imatge i mai quedes al principi del blogs que segueixes i la gent no te posibilitat de coneixet i seguir-te. Perdona si m'he passat amb el consells però entenc que tens el blog per tindre visites i que la gent comenti els teus treballs. Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Lourdes! Per fi trobo una estoneta per seure amb tranquil·litat davant l'ordinador així que amb paciència intentaré fer totes les millores que m'has aconsellat. No pensis pas que t'has passat amb els suggeriments, estic super agraïda de trobar persones amb tanta experiència que dediquin un momentet del seu temps a passar-se pel meu blog i ajudar-me així que mil gràcies per la visita i les idees! Ja veus que sóc molt principiant i hi ha moltes coses que desconec, gràcies de veritat!

      Eliminar
  3. Respuestas
    1. Thank you Kimberly! I'm glad you like my sewing bag and I hope you like the pouch I'm making for you ;)

      Eliminar